10-01-2018, 05:54

Julkaistu 16.10.2014

TEHOKAS ORGANISAATIO HYVINVOIVAN HENKILÖSTÖN AVULLA

Esimiestyö, työhyvinvointi ja osallistaminen ovat toiminnan kehittämisen kulmakiviä. Tampereella tutustumme näiden teemojen kautta, miten luovalla toimialalla, high tech -sairaanhoidossa ja sairaalan ruokapalveluissa saavutetaan erinomaisuutta ja tuloksia.
 
Ohjelma:
 
klo 9.30-11.15 Mainostoimisto ilmeen (Suomen parhaat työpaikat 2014 -voittaja)
– Finlaysoninkatu 2, toimitusjohtaja Mikko Eskelinen kertoo Ilmeen työpaikkakulttuurista otsakkeella
 
Työhyvinvointi - Onko työtyytyväisyydellä oikeasti merkitystä tuloksen teossa?

  • sairauspoissaolojen, työssäjaksamisen (Great place –tutkimus) ja rekrytoinnin näkökulmat
  • Ilmeen omat toimenpiteet työhyvinvoinnin edistämiseksi

Siirtyminen Tampereen yliopistollisen keskussairaalan alueelle Teiskontie 35
 
klo 11.30-12.30 Lounas
 
klo 12.30 -14.15 Tays Ruokapalvelut
Ruokapalvelujohtaja, vastuualuejohtaja, ETT, MQ Virpi Kemi

  • Esimiestyön terävöittämisellä tuloksia

klo 14.20 -16.00 Tekonivelsairaala Coxan
hoitotyön johtaja Tuula Rantala

  • esittelee Coxan ja sen Suomessa ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin sekä
  • avaa Coxan tapaa osallistaa koko henkilöstö jatkuvaan kehitykseen erinomaisia tuloksia saavuttaen

Tervetuloa! Paikat (max 15) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä perinteiseen tapaan sähköpostilla: petri.sipila@verkostokonsultit.fi tai viereisellä ilmoittautumislomakkeella.
 

MQ-klubisihteeri Petri
 
PS.
 
Tampereelle Helsingin suunnasta tulevat esim. junalla 7.30, joka on Tampereella 9.05. Paluujuna 17.00 Tampereelta on Helsingissä 18.30.


(c)2018, All Rights Reserved
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
Evästeiden tiedot
Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
OK, ymmärrän